VEM BLIR ÅRETS BROBYGGARE 2019?

Datum: 13 February, 2019
Logopedi

Årets brobyggare i hälso- och sjukvården är ett nyinstiftat vårdpris som vuppmärksammar behovet av samarbete i vården. Samarbete mellan vårdgivare och patient, mellan olika vårdprofessioner och över organisatoriska ansvarsgränser. Årets brobyggare är ett unikt initiativ för att uppmärksamma dem som i denna anda bryter ny mark till nytta för patienten.

Bakom priset står en rad organisationer som tillsammans vill synliggöra och belöna insatser som främjar samverkan. Priset understryker vikten av teamarbete mellan hälso- och sjukvårdsprofessioner, patienter, närstående och huvudmän. Enskilda personer såväl som team, projekt eller hela arbetsplatser kan nomineras och nomineringsprocessen är öppen för hälso- och sjukvård i offentlig, privat eller ideell regi.

Bakom priset står Dagens medicin tillsammans med Dietisternas Riksförbund, Fysioterapeuterna, SRAT, Svenska Sjuksköterskeförening, Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges Farmaceuter och Vårdförbundet.

VEM BLIR ÅRETS BROBYGGARE 2019?
VÄLKOMMEN MED DIN NOMINERING SENAST 4 MARS!

Läs mer på https://vardarenan.confetti.events/, där du också hittar nomineringsformuläret. Vinnarna utses av en expertjury och prisutdelning sker på Vårdarenan den 26 mars 2019.

DELA ARTIKELN

Diskussion

Loader

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.