Nytt logopedforum

Datum: 18 August, 2015
Fackligt

Hej alla Logopedforummedlemmar!

Som ni säkert har märkt har Logopedforum inte fungerat som vi önskar ett tag nu. För att vi ska kunna använda Logopedforum som vi önskar, och få bättre kontroll över sidan kommer vi nu byta plattform. Detta innebär tyvärr att vi tappar allt som skrivits i forumet hittills, men det finns tyvärr inget vi kan göra åt detta. Istället hoppas vi nu att det nya forumet ska bli lika välanvänt och populärt som detta har varit. På så sätt bygger vi snabbt upp en kunskapsbank som kommer bli till stor nytta för er användare.

Alla medlemmar i det befintliga forumet kommer automatiskt få ett medlemsskap i det nya forumet. Ni kommer få ett mail med nya inloggningsuppgifter när flytten är klar. Vi räknar med att det kommer ta några dagar innan alla ompekningar är klara. Vi vill uppmana alla användare att gå in och välja ett nytt eget lösenord så fort ni får tillgång till det nya forumet. Instruktioner för hur detta går till kommer i kommande mail. Där kommer det även finnas instruktioner för hur man “prenumererar” på de ämnen man vill följa. På så sätt missar man inga frågor och svar som man är intresserad av.

Med start idag (tis 18 aug) kommer adressen logopedforum.se att pekas om till vårt nya forum. Detta kommer ta några dagar. När allt är klart skickas mail ut med inloggningsuppgifter.

Vi hoppas att ni kommer glädjas åt vår uppgradering så snart den är klar!

/Gänget bakom Logopedforumkulisserna

sharpening-pencils-standard-point

DELA ARTIKELN

Diskussion

User avatar
7 år sedan
Lyhört och gediget arbete. Det här nya forumet kommer säkert bli en resurs.
User avatar
7 år sedan
Tack för allt jobb ni lägger ner! Det här ser toppen ut!
User avatar
7 år sedan
Instämmer! Ser fram emot nya lärorika diskussioner här :)
Loader
Ladda mer

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.