Logopedforumtips

Datum: 27 February, 2017
Övrigt

Nu blir Logopedforums medlemsdelar allt mer välfyllda med intressanta diskussioner, så då passar vi på att påminna om lite tips för att forumet ska fungera så bra som möjligt.

1. Gör en sökning för att ta reda om ämnet redan diskuterats.  I menyn Forum väljer du Alla Forum (sök).  Kanske hittar du ditt svar, kanske kan du använda en befintlig tråd.

 

2. Om du inte hittar ditt svar, välj den forumkategori som bäst matchar det din fråga handlar om.

3. Skapa en tråd med en tydlig rubrik som gör att man förstår vad tråden handlar om enbart genom att läsa rubriken.

4. Om ditt ämne passar i flera kategorier, skapa trådar i övriga kategorier som länkar till huvudinlägget. Det vill säga: starta inte samma ämnestråd i flera forum.

Alla som är inloggade på Logopedforum kan se alla kategorier och alla pågående diskussioner. Det finns möjlighet att prenumerera på subforum samt att följa specifika diskussionstrådar. Om man vill nå ut till kåren med allmängiltig information eller om man vill ha hjälp från kollegor med att svara på enkäter och liknande, kan man kontakta Slof-styrelsen, så kan vi lägga upp sådant innehåll som blogginlägg.

DELA ARTIKELN

Diskussion

User avatar
5 år sedan
När du har skrivit och skickat ditt inlägg, kopierar du helt enkelt adressen till just den diskussionstråden från webläsarfönstret och klistrar sen in den länken tillsammans med en ev blänkare att du startat diskussionen. Praktiskt om man vill samla diskussionen på ett ställe men inte vill riskera att folk missar ämnet!
Tack för förträfflig info! Ursäkta min internetokunnighet men hur skapar jag trådar och länkar till ett huvud inlägg? Mvh Margareta
Loader

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.