Logopedforum: iaktta ordning och snygghet

Datum: 14 August, 2017
Övrigt

Så här efter sommaren passar vi på att påminna om lite tips som gör det lättare för oss alla att orientera oss på Logopedforum:

 

  1. SÖK OCH DU SKALL FINNA! Det finns ungefär 500 olika ämnen på Logopedforums interna subforum. Chansen är därmed stor att din fråga passar in ett befintligt ämne/tråd. Sökfunktionen hittar du i rullmenyn under Forum (inloggning krävs) och underrubriken Alla forum (sök).
  2. EN FRÅGA = ETT ÄMNE. Dubbelpostningar, dvs att ställa samma fråga i t ex både subforum Oralmotorik och subforum Ät- och sväljsvårigheter undanbedes vänligt men bestämt.
  3. TÄNK PÅ SEKRETESSEN. Även om diskussionstrådarna kräver inloggning, ska vi givetvis se till att avidentifiera eventuella patientfall noggrant.
  4. SENASTE AKTIVITET. Om du smidigt och enkelt vill veta vad som hänt i forumet sen sist, rekommenderar vi att använda funktionen Senaste aktivitet. Den hittar du också under Forum (inloggning krävs). Om du tycker det känns ok att besöka forumet ett par gånger i månaden, kan du rentav sluta prenumerera på olika subforum och därmed slippa få en full mejlbox.
  5. EVENEMANGSFUNKTIONEN. När du vill tipsa om kurser, konferenser, nätverksträffar och liknande, använd evenemangsfunktionen snarare än att lägga upp det som ett ämne i ett subforum.
  6. JOBBTIPS. Det finns ett specifikt forum för tips om lediga tjänster – Lediga jobb/efterlysningar.
DELA ARTIKELN

Diskussion

Loader

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.