Logopedförbundets nya styrelse: Karin Nilsson

Datum: 12 October, 2020
Blogg, Fackligt

Vid Svenska Logopedförbundets förbundsmöte i maj tillträdde en hel rad nya styrelseledamöter. En av dem är Karin Nilsson, logoped i grunden och numera doktorand vid LInköpings universitet där hon kartlägger vilka språkliga, kognitiva och miljörelaterade faktorer som förklarar läsförmåga hos ungdomar med mild intellektuell funktionsnedsättning.

 I styrelsen har Karin Nilsson den nyinrättade rollen som Sloss-kontakt, där hon alltså kommer att fungera som en länk mellan Logopedförbundet och dess studentorganisation Sloss.

Karin Nilsson (Foto: Linköpings universitet)
Varför fackligt engagemang?

– Jag tycker att det känns roligt att befinna mig i ett sammanhang där det arbetas med att utveckla kåren. Jag hoppas att jag genom styrelsearbetet kommer att få se andra sidor av mitt yrke, och jag är övertygad om att jag kommer lära mig mycket på kuppen, säger Karin.

Kontaktuppgifter till Svenska Logopedförbundets styrelse

DELA ARTIKELN

Diskussion

Loader

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.