Läs senaste Logopeden!

Datum: 17 October, 2022
Fackligt, Internationellt, Kompetensutveckling, Logopedi

Logopedförbundet 2022-10-12:

Senaste numret av tidningen Logopeden finns nu tillgängligt online. Under temat stamning möter vi stamningsforskaren Per Alm som arbetar med att öka förståelsen för stamningens grundorsaker. Vi träffar stamningslogopeden Arvid Lundkvist, som ser sin egen stamning som en stor tillgång i patientarbetet och vi får möta några logopeder från olika delar av landet som berättar om sina respektive förutsättningar när det gäller att jobba med personer som stammar. Vi gör en utblick mot Ghana och det utvecklingsarbete som görs via Operation Smile när det gäller att förbättra tillgången till logopediska insatser för barn med olika funktionsnedsättningar, i samarbete med svenska logopeden och volontären Liisi Raud Westberg.

Dessutom berättar styrelsen om sina erfarenheter från Almedalsveckan och från ESLA:s kongress i Salzburg i våras och vi får möjlighet att läsa mer om våra fyra senaste specialister i logopedi.

Vad vill du läsa mer om i tidningen Logopeden? Hör gärna av dig till redaktörerna med tips och idéer! (logopeden[at]logopedforbundet.se )

DELA ARTIKELN

Diskussion

Loader

Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.